Program

Program Cursuri de Salsa si Bachata

Program cursuri

Program Cursuri
Salsa si Bachata la YinYang Dance

Daca vrei sa vii la Salsa si Bachata, si cauti program cursuri, iata mai jos informatiile care sa te ajute.

Programul actual al lectiilor de Salsa si Bachata este :

Marti, in fiecare saptamana, la ora 20.00

Cursul dureaza 60 de minute.

Locatia: Zona Cismigiu, Izvor, Rond Kogalniceanu. Pentru adresa exacta si alte informatii te rog sa suni la 0721.497.982 sau sa trimiti e-mail la raluca_banutza@yahoo.com.

SITUATIA ACTUALA SI DANSUL ONLINE

Pentru ca este o situatie speciala, acum se pot face si cursuri Online, care vor continua si dupa perioada de restrictii, pentru cei care nu au cum sa ajunga la orele normale si pentru cei care sunt in alte localitati. Asadar, puteti sa participati la lectii ONLINE pe platforma ZOOM.

Programul lectiilor Online este stabilit de comun acord. Pentru a primi link-ul trebuie sa sunati la 0721.497.982 sau sa dati email la raluca_banutza@yahoo.com. De asemenea se poate sa ma contactati pe pagina de FB Raluca Banuta si pe pagina FB oficiala a scolii de dans: YINYANG DANCE.

Alte informatii care te pot ajuta

Daca esti la primul curs de dans Prima Sedinta este Gratuita pentru a te putea cunoaste si a te ajuta sa te integrezi in comunitatea de dans YinYang Dance. Tarifele pentru cursurile de Salsa si Bachata sunt pe site la sectiunea Tarife. Aici poti intra pentru a le vedea mai usor: https://dance.yin-yang.ro/tarife/ .

Bachata Salsa Program cursuri
Vino la YinYang Dance la Cursuri de Salsa si Bachata!

“A invata sa mergi te elibereaza. A invata sa dansezi insa, iti da cea mai mare libertate: de a exprima cine esti cu intregul tau corp.”

R. Tagore

[whohit]-Program-[/whohit]